ΕΦΕΛΚΥΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΔΟΜΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

ομάδα

Αργύρης Χατζίδης

Project Manager,
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός MEng, IstructE Ηνωμένου Βασιλείου,
Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μέλος της Tensinet Πτυχιούχος επίσης στην μηχανολογία, έχει εργαστεί στο παρελθόν ως μηχανικός για μεγάλες εταιρίες όπως η Arup, Buro Happold, AECOM & Fenton Holloway στο σχεδιασμό των διαφόρων οικοδομικών έργων σε όλο τον κόσμο.

Ανεξάρτητος συνεργάτης και υπεύθυνος για τον δομοστατικό σχεδιασμό εφελκυόμενων δομών μεμβράνης στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
Μεγάλη εμπειρία στον λεπτομερή σχεδιασμό εφελκυόμενων κατασκευών και σύνθετων μεταλλικών δομών περίπλοκης γεωμετρίας. Άλλα έργα περιλαμβάνουν τον λεπτομερή σχεδιασμό των διαφόρων συστημάτων στήριξης φωτοβολταϊκών συστημάτων από χάλυβα και αλουμίνιο. Τα έργα αυτά περιλαμβάνουν ιχνηλάτες, οικοπέδων και τα συστήματα οροφής για εταιρείες όπως η SOLARCUBE GMBH, ALFA ENERGY, DOPPLER & ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ.

Τόλης Πασχάλης

Project Manager,
Πολιτικός Μηχανικός MEng, ICE Ηνωμένο Βασίλειο, MBA, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Διπλωματούχος

Πολιτικός Μηχανικός, με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευαστική βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, έχει συμμετάσχει σε μελέτες και τη διαχείριση τεχνικού σχεδιασμού μεγάλων έργων στη Βρετανία και τη Σιγκαπούρη ενώ εργάζονταν για την Worley Parsons.

Ιωσήφ Καρούσος

Διευθυντής εγκατάστασης

Ο Ιωσήφ είναι τεχνικός εγκαταστάτης και προϊστάμενος. Με προηγούμενη πολυετή εμπειρία στον κλάδο του εξοπλισμού αεροπορικών μεταφορών φορτίου καθώς εργάζονταν για την VRR στο Άμστερνταμ.

Παύλος Τσιαντός

Εγκαταστάτης / Εναερίτης, Ανώτερος εκπαιδευτής αναρρίχησης

Ο Παύλος υπήρξε μέλος στην πρώτη Ελληνική αποστολή που ανέβηκε στην κορυφή του Έβερεστ το 2004. Είναι επίσης ο διευθυντής και παραγωγός της ταινίας ντοκιμαντέρ "Από τον Όλυμπο στο Έβερεστ".

Βέρα Κολοκούρη

Σχεδιάστρια

Απόφοιτος γραφικών τεχνών, εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα της tensis, συνθέτοντας το ευρύ ενδιαφέρον της στον τομέα της αρχιτεκτονικής υφάσματος, το βιομηχανικό σχέδιο, και την εσωτερική διακόσμηση.

Αντρέας Φερρέρ

Τεχνικός έργου